rekenmachine-expert

Wetenschappelijke rekenmachine

Wetenschappelijke rekenmachine kopen?

Zoekt u een wetenschappelijke rekenmachine? Wij hebben een breed aanbod van deze veelzijdige rekenmachines, zodat wij u altijd kunnen voorzien van het gewenste model calculator. Wetenschappelijke rekenmachines kenmerken zich door handzaamheid in gebruik, een overzichtelijke opbouw en zinvolle toetsfuncties. Met een wetenschappelijke rekenmachine uit onze webshop vindt u de oplossing op al uw sommen.

Wetenschappelijk

Filters

Merk
Toon resultaten (10)
Voeding
Toon resultaten (10)
Aantal schermregels
Toon resultaten (10)
Aantal tekens per regel
Toon resultaten (10)
Extra's
Toon resultaten (10)
"rekenmachine-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist

Waarom een wetenschappelijke rekenmachine?

Wetenschappelijke rekenmachines zijn onmisbaar in het onderwijs. Deze handige calculators worden voornamelijk gebruikt in de eerste klassen van het middelbaar onderwijs. Het display van een wetenschappelijke rekenmachine kan bestaan uit verschillende aantallen regels. De meest voorkomende variant is de calculator met één of twee regels. Wij leveren echter ook wetenschappelijke rekenmachines met een display van maar liefst vier regels. Hoe meer regels een display heeft, hoe meer overzicht u heeft over uw berekeningen. U kunt dan namelijk zowel uw ingevoerde berekening als het antwoord daarop zien.

Welke merken?

In onze webshop vindt u wetenschappelijke rekenmachines van de meest vooraanstaande merken, zoals Casio, Texas Instruments en HP. Met een rekenmachine van een van deze merken bent u altijd verzekerd van een hoge kwaliteit. Bent u op zoek naar een andere soort rekenmachine? Wilt u liever een financiële rekenmachine, zakrekenmachine of toch een grafische rekenmachine? Ook daarvoor kunt u bij de rekenmachine-expert terecht!

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

Casio FX 82 MS rekenmachine

Vraag: Zijn de casio fx82 ms en de casio fx 85 vs fx 83 heel verschillend?

Antwoord van onze expert: Deze heeft twee bevestigingen de 1/4"en de 3/8".

Texas Instruments TI-30XB Multiview rekenmachine

Vraag: Verschil grafische en multiview

Antwoord van onze expert: Deze Multiview rekenmachine is een wetenschappelijke rekenmachine. Hiermee kunt u bijvoorbeeld geen grafieken maken en vergelijkingen oplossen, terwijl dat met een grafische rekenmachine wel kan.

Casio FX 82 ES Plus rekenmachine

Vraag: hoelang gaat deze baterijen (in de combi) mee?

Antwoord van onze expert: Dit is uiteraard geheel afhankelijk van het gebruik en hier is weinig over te zeggen.

Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.