rekenmachine-expert

Klantenservice 088 520 7777
Subcategorieën:

Wetenschappelijke rekenmachine

Filters

Filter op:
Merk
Toon resultaten (11)
Prijs
Toon resultaten (11)
Voeding
Toon resultaten (11)
Aantal schermregels
Toon resultaten (11)
Aantal tekens per regel
Toon resultaten (11)
Extra's
Toon resultaten (11)
"rekenmachine-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist
Wetenschappelijk

Wetenschappelijke rekenmachine kopen?

Zoekt u een wetenschappelijke rekenmachine? Wij hebben een breed aanbod van deze veelzijdige rekenmachines, zodat wij u altijd kunnen voorzien van het gewenste model calculator. Wetenschappelijke rekenmachines kenmerken zich door handzaamheid in gebruik, een overzichtelijke opbouw en zinvolle toetsfuncties. Met een wetenschappelijke rekenmachine uit onze webshop vindt u de oplossing op al uw sommen.

Waarom een wetenschappelijke rekenmachine?

Wetenschappelijke rekenmachines zijn onmisbaar in het onderwijs. Deze handige calculators worden voornamelijk gebruikt in de eerste klassen van het middelbaar onderwijs. Het display van een wetenschappelijke rekenmachine kan bestaan uit verschillende aantallen regels. De meest voorkomende variant is de calculator met één of twee regels. Wij leveren echter ook wetenschappelijke rekenmachines met een display van maar liefst vier regels. Hoe meer regels een display heeft, hoe meer overzicht u heeft over uw berekeningen. U kunt dan namelijk zowel uw ingevoerde berekening als het antwoord daarop zien.

Welke merken?

In onze webshop vindt u wetenschappelijke rekenmachines van de meest vooraanstaande merken, zoals Casio, Texas Instruments en HP. Met een rekenmachine van een van deze merken bent u altijd verzekerd van een hoge kwaliteit. Bent u op zoek naar een andere soort rekenmachine? Wilt u liever een financiële rekenmachine, zakrekenmachine of toch een grafische rekenmachine? Ook daarvoor kunt u bij de rekenmachine-expert terecht!

Laatste reviews

Veelgestelde vragen