rekenmachine-expert

Wetenschappelijke rekenmachine

Wetenschappelijke rekenmachine kopen?

Zoekt u een wetenschappelijke rekenmachine? Wij hebben een breed aanbod van deze veelzijdige rekenmachines, zodat wij u altijd kunnen voorzien van het gewenste model calculator. Wetenschappelijke rekenmachines kenmerken zich door handzaamheid in gebruik, een overzichtelijke opbouw en zinvolle toetsfuncties. Met een wetenschappelijke rekenmachine uit onze webshop vindt u de oplossing op al uw sommen.

Wetenschappelijk
Maximale levertijd
Voeding
Merk
Aantal schermregels
Aantal tekens per regel
Extra's
"rekenmachine-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist

Meer weten? Lees dan even verder

Waarom een wetenschappelijke rekenmachine?

Wetenschappelijke rekenmachines zijn onmisbaar in het onderwijs. Deze handige calculators worden voornamelijk gebruikt in de eerste klassen van het middelbaar onderwijs. Het display van een wetenschappelijke rekenmachine kan bestaan uit verschillende aantallen regels. De meest voorkomende variant is de calculator met één of twee regels. Wij leveren echter ook wetenschappelijke rekenmachines met een display van maar liefst vier regels. Hoe meer regels een display heeft, hoe meer overzicht u heeft over uw berekeningen. U kunt dan namelijk zowel uw ingevoerde berekening als het antwoord daarop zien.

Welke merken?

In onze webshop vindt u wetenschappelijke rekenmachines van de meest vooraanstaande merken, zoals Casio, Texas Instruments en HP. Met een rekenmachine van een van deze merken bent u altijd verzekerd van een hoge kwaliteit. Bent u op zoek naar een andere soort rekenmachine? Wilt u liever een financiële rekenmachine, zakrekenmachine of toch een grafische rekenmachine? Ook daarvoor kunt u bij de rekenmachine-expert terecht!

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

Texas Instruments TI-30XB Multiview rekenmachine

Vraag: Verschil grafische en multiview

Antwoord van onze expert: Deze Multiview rekenmachine is een wetenschappelijke rekenmachine. Hiermee kunt u bijvoorbeeld geen grafieken maken en vergelijkingen oplossen, terwijl dat met een grafische rekenmachine wel kan.

Casio FX 82 ES Plus rekenmachine

Vraag: wat is het verschil tussen deze rekenmachine en de FX 82 MS?

Antwoord van onze expert: De Casio FX 82 ES Plus heeft een uitzonderlijk beeldscherm: de natural textbook display. Dit maakt het voor u mogelijk om breuken, wortels en andere wiskundige noteringen in te voeren en weer te geven, zoals ze ook in boeken worden weergegeven. Daarnaast heeft de FX 82 ES meer functies dan de FX 82 MS.

Casio FX 82 ES Plus rekenmachine

Vraag: hoelang gaat deze baterijen (in de combi) mee?

Antwoord van onze expert: Dit is uiteraard geheel afhankelijk van het gebruik en hier is weinig over te zeggen.

Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.